Ett trygg val av värmepump

Med all den kraft vi lägger ner på kvalitet och utveckling av våra värmepumpar ser vi det som en självklarhet att dessa ska levereras och installeras av de bästa återförsäljarna. De är noggrant utvalda, certifierade och så kompetenta att vi valt att kalla dem för energirådgivare. De ger dig kostnadsfri värdering och rådgivning för just ert boende och rekommenderar den utrustning som medför bästa effektivitet och ekonomi i ert hem.

ME-5-årsgaranti

5 års garanti*

En ny värmepump innebär ofta en stor investering. Det gör också att man förväntar sig att den ska fungera bekymmersfritt under många år framåt.

Därför erbjuder vi 5 års garanti* till privatpersoner på både våra luft/luftvärmepumpar och luft/vattenvärmepumpar.

5 års garanti för privatkund gäller luftvärmepumpar sålda och fackmannamässigt installerade av auktoriserade Mitsubishi Electric Sverige installatörer/återförsäljare.

Vid problem kontaktar du helt enkelt din installatör som i sin tur ordnar med garantin. Med denna garanti får din installatör betalt av leverantören och som slutkund behöver du inte ansöka om ersättning hos ditt försäkringsbolag. Garantibeviset följer med vid leverans av din värmepump. Fyll i detta tillsammans med din installatör.

Denna garanti gäller alla våra luftvärmepumpar (MSZ-LN25/35/50VGHZ, MSZ-FH25/35/50VEHZ, MSZ-GE25/35/50VAH, MSZ-AP25/35/50VG/VGK, MSZ-SF25/35/50VEH, MSZ-EF25/35VEB/S/W, MFZ-KJ25/35VEHZ, MSZ-GF60/71VE) samt alla våra luft/vattenvärmepumpar (Ecodan Tank Split EHST-20C-YM9C, EHST20D-YM9C, Ecodan Tank Package EHPT-20X-YM9C, Ecodan Hydrobox Split EHSC-YM9, EHSD-YM9C, Ecodan Hydrobox Package EHPX-YM9C).

*Gäller installationer från 2014